Pienkonepalvelut asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla Juankoskella

Yhteystiedot

Juankosken Pienkonepalvelulta saat ammattitaitoista ja kattavaa pienkonepalvelua. Huollamme, korjaamme ja varustelemme laitteesi.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Monipuoliset palvelut

Yrityksemme palveluihin kuuluvat pienkoneiden huollot, korjaukset ja varustelut. Olemme useiden eri merkkien valtuutettu huoltoliike ja osa valtakunnallista vapaa-ajan laitteisiin erikoistunutta Harrasteosa-ketjua. Ammattitaitomme kattaa monenlaiset pienkoneet, kuten veneet, moottoripyörät, polkupyörät, sähköpyörät, mönkijät, vesijetit, moottorikelkat ja puutarhakoneet, kuten ruohonleikkurit, lumilingot, maantiivistäjät, sahat ja raivurit. 

Tarvittaessa saat meiltä kätevän kuljetuspalvelun, eli voimme noutaa laitteen huoltoon meille. Myymälästämme löytyy laaja valikoima tarvikkeita ja varaosia omia huoltojamme varten tai mukaasi. Tuotevalikoimamme kattaa myös muun muassa moottoripyörien renkaat, veneiden sähköperämoottorit sekä Echo-moottorisahat.

 

Saman katon alla toimii myös korkeatasoinen autokorjaamo ja -pesula, ja aivan naapurista löydät kolarikorjaamon.

Tutustu myymäläämme

Veneiden ja venemoottoreiden huollot

Huollamme ja korjaamme veneet ja venemoottorit sekä vesijetit merkistä ja vuosimallista riippumatta. Saat meiltä esimerkiksi määräaikais- ja kausihuollot, lisävarusteasennukset sekä sähkö- ja moottorivikojen korjaukset. Pystymme huoltamaan ja korjaamaan myös trailerit.

 

Huollot ja korjaukset onnistuvat joko tiloissamme Juankoskella tai esimerkiksi venerannassa lähiseudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalveluistamme!

Moottoripyörät, mopot, mönkijät ja moottorikelkat kuntoon

Huollamme myös esimerkiksi moottoripyörät, mopot, mönkijät ja moottorikelkat merkkiin tai vuosimalliin katsomatta. Palvelumme kattaa muun muassa määräaikais- ja kausihuollot, erilaisten sähkö- ja moottorivikojen korjaukset sekä käyntihäiriöiden korjaukset. Myymme myös uudet renkaat ja asennamme ne paikoilleen.

 

Myymälästämme löytyy monenlaisia varaosia, lisäosia ja tarvikkeita, ja halutessasi huolehdimme lisävarusteasennuksista puolestasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Yhteydenotto